MAT & DRYCK

Äta bör man, och det gör man gärna, att maten är viktig är självklart och att mat berör och skapar känslor det vet vi.

Mat & dryck

Frågan är bara vad det är som berör, och varför man ibland när man känner igen en doft eller smak sluter ögonen och tar in, vad är det som gör att man stannar upp ett tag, tankarna flyr kanske till söndagsmiddagen för länge sen hemma hos farmor, smaken av smörgåsen på den första utflykten, doften från det nybakade brödet som tanten i huset bredvid alltid bjöd på, den hemgjorda jordgubbssaften, skaldjuren nere i hamnen i San Sebastian eller gulaschen uppe på den där speciella bergshütten i alperna. Kort sagt man äter med mer än munnen, den saken är klar och det är här någonstans vi vill vara med.

Vi vill att ni ska känna att vi tar maten på allvar, med smaker och recept från förr blandat med nya influenser och råvaror, är det något vi är så är det nyfikna. Välkommen till vår värld av smaker.

Restaurangen

Restaurangen
Kontakta oss gärna för bokningar utanför ordinarie öppettider som
t ex privata fester, företagsevents, högtidsdagar mm.

Vi vill att ni ska känna att vi tar maten på allvar, med smaker och recept från förr blandat med nya influenser och råvaror.

Mat & Dryck

Äta bör man, och det gör man gärna, att maten är viktig är självklart och att mat berör och skapar känslor det vet vi.

Läs mer…

Aktiv fritid

Hur vackert vi än tycker att vårt hotell är, så ligger i mångt och mycket den verkliga reseanledningen i vår unika natur…

Läs mer…