konferenspaket

Tråkigt ord men skapar ändå någon sorts överblick, att vi tillsammans med Er bygger Ert möte är det viktigaste, för trots allt så är det syftet med Ert möte som sätter agendan.

Från det enkla informella, till det stora, från information till kommunikation, från det tunga svåra mötet till det enkla uppsluppna, ute, inne, möblering, utrustning, aktivitet, mat, rum, tider, allergier, dieter, transfer, WiFi, frukt, nötter och en och annan LCHF och vegetarian – ni kan tro att vi har många ord i vår vokabulär.

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller om ni vill skräddarsy er konferens.

Samtliga våra paket innehåller förtäring under dagen, i lokalen hittar ni dryck, frukt, juicer och godis, på förmiddagarna dukar vi fram ett härligt förmiddagskaffe, med smörgåsar, frukt, juicer och kaffe/the, till lunchen plockar ni av vårt rikliga salladsbord, innan ni förser er av dagens två varmrätter och på eftermiddagen så sätter vi fram ett energihöjande eftermiddagsfika med det lilla söta, frukter, juicer och kaffe/the.

Mat & Dryck

Äta bör man, och det gör man gärna, att maten är viktig är självklart och att mat berör och skapar känslor det vet vi.

Läs mer…

Aktiv fritid

Hur vackert vi än tycker att vårt hotell är, så ligger i mångt och mycket den verkliga reseanledningen i vår unika natur…

Läs mer…