Design

I Villa Wegner känner du verkligen av lugnet och tystnaden. Med utsikt över Lokasjön kan du här hålla möten och fester för den något mindre gruppen på upp till 18 personer.

Lite mer avskilt men ändå nära inpå finns vad vi kallar vårt eget ”60-talsmuseum”. Här känner du verkligen av lugnet och tystnaden. Med utsikt över Lokasjön kan du här hålla möten och fester för den något mindre gruppen på upp till 18 personer.

När skogsindustrin uppförde anläggningen och använde denna lokal, var det som VIP-byggnad för dåtidens societet inom skogsnäringen.

Villa Wegner som den nu kallas är omgiven av mystik har man fått berättat av de personer som var med när det begav sig. Inredningen går i ek och bruna färger och här finns endast möblemang av storheter som Hans Wegner, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Hans-Agne Jakobsson och Märta Måås-Fjetterström.

Lite mer avskilt men ändå nära inpå finns vad vi kallar vårt eget ”60-tals-museum”. Här känner du verkligen av lugnet och tystnaden. Med utsikt över Lokasjön kan du här hålla möten och fester för den något mindre gruppen på upp till 18 personer.

När skogsindustrin, som från början uppförde anläggningen och använde denna lokal, var det som VIP-byggnad för dåtidens societet inom skogsnäringen.

Villa Wegner som den nu kallas är omgiven av mystik har man fått berättat av de personer som var med när det begav sig. Inredningen går i ek och bruna färger och här finns endast möblemang av storheter som Hans Wegner, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Hans-Agne Jacobsson och Märta Måås Fjetterström.

Mat & Dryck

Äta bör man, och det gör man gärna, att maten är viktig är självklart och att mat berör och skapar känslor det vet vi.

Läs mer…

Aktiv fritid

Hur vackert vi än tycker att vårt hotell är, så ligger i mångt och mycket den verkliga reseanledningen i vår unika natur…

Läs mer…