Aktiv fritid

Hur vackert vi än tycker att vårt hotell är, så ligger i mångt och mycket den verkliga reseanledningen i vår unika natur, och som tur är för oss, ligger den precis runt knuten.

Sverige på riktigt…

Den småländska naturen brukar benämnas ”Sverige på riktigt”, och vi kan inte mer än att hålla med. Vi är omgivna av vackra skogar och underbara sjöar, historiska platser, torp, ängar med betande djur, vindlande stigar och mytiska skogsvägar. Vi bär på en stolt historia och vi visar er gärna. Hur vackert vi än tycker att vårt hotell är, så ligger i mångt och mycket den verkliga reseanledningen i vår unika natur, och som tur är för oss, ligger den precis runt knuten.

Genom vårt samarbete med Special Sport School kvalitetssäkrar vi era upplevelser. Läs mer under aktiviteter.

Aktuellt

Nu är våren här. Hos oss på Ekebacken hittar du alltid intressanta och spännande erbjudande för alla smaker. Saknar ni någonting vill vi gärna att ni hör av er. Vi kan säkert hitta bra förslag som passar just dig eller ditt företag.

lunchbild-262x262

Dagens lunch

Varje dag mellan kl 11.30 och 13.30 erbjuder vi 2 rätter, stort salladsbord, måltidsdryck och kaffe med kaka.

Läs mer...

konferens_puff-liten

Kick off 2019

Kontakta oss för offert till er skräddarsydda kick off våren 2019.

Läs mer...

bild2

Vinter och vår!

Välkommen till ett spännande 2019 på Ekebacken!

Läs mer...

konferens2-262

Skräddarsydda möten

Från det enkla informella, till det stora, från information till kommunikation, från det tunga svåra mötet till det enkla uppsluppna.

Läs mer...

Mat & Dryck

Äta bör man, och det gör man gärna, att maten är viktig är självklart och att mat berör och skapar känslor det vet vi.

Läs mer…

Aktiv fritid

Hur vackert vi än tycker att vårt hotell är, så ligger i mångt och mycket den verkliga reseanledningen i vår unika natur…

Läs mer…