Renovering & utekök på gång

Det händer saker på Ekebacken

Under kvartal 4 2016 och kvartal 1 2017 så tar vi tillfället i akt och påbörjar renoveringen av våra badrum, nytt och fräscht från golv till tak, så skönt, till vår hjälp har vi våra lokala firmor Klintebergs, Thimsfors VVS och Nilsson El.

Vi kommer även under kvartal 4 att lägga en ny matta i hela konferensavdelningen Örnen på Villa Ekebacken, ett första steg i att bygga just den avdelningen till ett modernt, kreativt mötescentrum som en del i ”Campus Villa Ekebacken”.

Utomhus så fortsätter byggandet av vår unika ”outdoor” produkt Sjöstugan, i direkt anslutning till stugan bygger vi nu ett utekök med rejäla möjligheter för BBQ och matlagning tillsammans ute men under tak, detta kommer att vara färdigställt till april 2017.

Ekebacken